Barista koolitus edasijõudnutele

1 2 3 4 5 (0)
Tallinn
1 In.

85 €

Kehtib 12 kuud 10+ aastat
kogemust
Hinnagarantii 14 päeva tagastusõigus
Kehtib 12 kuud
10+ aastat
kogemust
Hinnagarantii
14 päeva tagastusõigus

Sa oled juba vilunud kohvimeister, tunned kohvimasina hingeelu ja piima vahustamine ei ole enam julgustükk, aga Sa sooviksid saada veel osavamaks baristaks?

Koolitus sobib kõigile neile, kes on omandanud juba algtasemel teadmisi kohvist ja selle valmistamisest. Eelnevalt on soovitatav läbida “Kohvi Algkoolituse”.
Eesti üks parimaid kohvimeistreid, barista Helger Aava, tutvustab koolituse käigus erinevaid kohvi valmistusviise ning jagab kasulikke nippe kohvijookide valmistamiseks.

Eesti Baarmenite Assotsiatsiooni Koolituskeskuse eesmärk on edendada Eesti joogikultuuri läbi koolitustegevuse. Erinevaid koolitusi nii baarmenitele, kui ka kõigile neile, kes sooviksid /soovivad saada uusi teadmisi põnevast ja lõputute võimalustega kokteilikunsti maailmast.
Mitmekülgsest koolitustevalikust leiab igaüks endale midagi meelepärast. Koolituskeskus on varustatud kaasaegse baari- ja hubase õhkkonnaga. EBA koolitustega saab tutvuda: http://www.barman.ee/koolituskeskus/

Mida kingitus sisaldab? Koolitus koosneb teoreetilisest (1 akadeemiline tund) ja praktilisest (5 akadeemilist tundi) osast. Koolituse käigus omandakse lisateadmisi kohvist ning praktilise töö käigus õpitakse töövõtteid, mille tulemusel valmib kvaliteetne ning suurepärane kohv. Koolitus on suunatud praktiliste oskuste omandamisele ning grupi suurus on maksimaalselt neli inimest.

Koolituse teemad:
• Erinevad kohvijoogid
• Kohviveski jahvatusastmed
• Piima vahustamine
• Latte art
• Täiuslik espresso ja cappuccino


Asukoht

Tallinn

Riietus

Riietusele nõuded puuduvad.

Kestus

5 tundi.

Osalejad

1 inimene.

Ilm

Aastaringselt.

Lisainformatsioon

NB! Koolitused toimuvad kord kvartalis väljakuulutatud kuupäevadel. Koolitus toimub, kui registreerunud on 4 osalejat.
Koolitust pakutakse eesti, vene ja inglise keeles.


Jaga meiega kogemust

Soovitame vaadata ka:

Lehekülg kasutab küpsiseid, et pakkuda Teile parimat kogemust meie lehel. Rohkem infot küpsiste kohta