A’la carte õhtusöök restoranis Kaerajaan
Restorani menüü pakub igale külalisele nii äratundmisrõõmu, kui ka üllatusmomenti – selle aluseks on teada-tuntud toorained ja retseptid, kuid road on valmistatud ja serveeritud moodsas võtmes.
Kaerajaani peakokk Maris Tiitre on inspiratsiooni ammutanud kogu maailma köögikultuuridest, mis annavad võimaluse läheneda Eesti köögile omastele toorainetele ebatraditsiooniliselt. Lasanjet saab valmistada ka koduse räimega ning kamajahu sobib veel mujalegi kui ainult hapupiima sisse. Eesti metsadest korjatud marjadest-seentest, kodustel põldudel kasvanud köögiviljadest ja teistest kohalikest toorainetest on rõõm toitu valmistada ja Tallinnas restorani Kaerajaan külalistele pakkuda.
Tallinn
Riietusele nõuded puuduvad.
Piiramatu aeg.
2 inimest.
Aastaringselt.
Vajalik eelnev broneerimine.
Soovitame vaadata ka:
Kliendid on öelnud
Toit oli väga maitsev, pakkus maitseüllatusi! Huvitav kaste oli eelroa juures (natuke hapukas, aga samas magus). Soovitan kõigile. Restorani atmosfäär oli hubane ja meeldiv.
Meeldiv teenindus ja maitsvad toidud.
Väga maitsev toit ja meeldiv teenindus, kindlasti soovitan!
Väga tore õhtu oli. Teenindus super, interjöör soe ja hubane. Toidud maitsvad, eriti peedi-kitsejuustusalat. Seda plaanin teinekordki sinna sööma minna :)
Väga hea elamus! Maitsvad toidud, suurepärane teenindus, hubane atmosfäär.