Modernne Eesti köök restoranis Kaerajaan
Restorani menüü pakub igale külalisele nii äratundmisrõõmu, kui ka üllatusmomenti – selle aluseks on teada-tuntud toorained ja retseptid, kuid road on valmistatud ja serveeritud moodsas võtmes.
Kaerajaani peakokk Maris Tiitre on inspiratsiooni ammutanud kogu maailma köögikultuuridest, mis annavad võimaluse läheneda Eesti köögile omastele toorainetele ebatraditsiooniliselt. Lasanjet saab valmistada ka koduse räimega ning kamajahu sobib veel mujalegi kui ainult hapupiima sisse. Eesti metsadest korjatud marjadest-seentest, kodustel põldudel kasvanud köögiviljadest ja teistest kohalikest toorainetest on rõõm toitu valmistada ja Tallinnas restorani Kaerajaan külalistele pakkuda
Tallinn
Riietusele nõuded puuduvad.
Piiramatu aeg.
Osalejate arv on piiramatu.
Aastaringselt.
Vajalik eelnev broneerimine.
Soovitame vaadata ka:
Kliendid on öelnud
Super hea oli!
Väga head toidud, mis pakuvad uusi maitseelamusi kui ka äratundmisrõõmu. Imeilus vaade Raekoja platsile ja hubane atmosfäär. Meeldiv personal ja maitsekas ning teemakohane sisekujundus!
Me oleme väga rahul! Kõik oli maitsev! Suur tänu!
Super menüü - Eestimaised toidud uues kuues ning valikut on kindlasti igale maitsele. Teenindus oli viimasepeal ning see ilus vaade otse vanalinna südamesse oli vapustav. Võimalik nautida kogu vanalinna melu ja sagimist olles ise hubases restoranis.
Kui hindad eestimaist toitu, siis on see õige koht, kuhu sööma minna! Super head toidud-kõhu saab korralikult täis, hubane interjöör, imeline vaade Raekoja platsile! Meeldivad teenindajad, kes tunnevad menüüs olevaid toite ja jooke ning oskavad ka vajadusel soovitusi anda.