Veinikursus - port, madeira ja heres
Kangestatud veinide iseloomud sõltuvad tootmisregioonist ja viinamarjasortidest mida kasutatakse. Lisaks erineb kardinaalselt nende valmistamise tehnoloogia: portveinid arenevad tammevaatides, madeirad läbivad hapniku abil keeruka muutumisprotsessi ja šerrid ootavad ära omapärase pärmseene tegevuse. Koolitusel räägitakse nende veinide tootmise piirkondadest ja võrreldakse maitseid.
Mida kingitus sisaldab? Võrdlevat degustatsiooni.
Tallinn, Tartu, Pärnu, Rakvere
Riietusele nõuded puuduvad
2,5 tundi.
1 inimene.
Aastaringselt.
Vajalik eelnev broneerimine. Vanusepiirang on 18 eluaastat.
Võimalik tellida väljasõidukoolitus Sinu valitud asukohta üle Eesti (min. 15 osalejat).
Kliendid on öelnud