Õhtusöök pilkases pimeduses Tartus
Pimedas einestamine on eriline kogemus. Õhtusöök pimedas annab võimaluse viibida mõned tunnid senitundmata maailmas, panna end vaegnägija rolli ja katsetada, kas ja kuidas täielikus pimeduses hakkama saada. Üsna kiiresti saab selgeks, et serveeritud roogasid nägemata ei pruugi inimesed arugi saada, mida nad söövad. Maitsete nautimiseks on nägijatel maitsemeele kõrval väga suur roll ka nägemismeelel. Õhtusöök pilkases pimeduses annabki hea võimaluse pöörata nägemismeele kõrval tähelepanu ka teistele meeltele.
Mida kingitus sisaldab? Et luua kulinaarne retk, mille käigus pannakse proovile lauasistujate maitsemeeled ja lauakombed, serveerivad ettekandjad spetsiaalse öise nägemise seadmega kolmekäigulise üllatusõhtusöögi täielikus pimeduses. Õhtu meelelahutuse eest hoolitseb pime õhtujuht.
Õhtusööke korraldatakse kindlatel kuupäevadel miinimum arvu osalejate täitumisel.
Tartu
Riietusele nõuded puuduvad.
2-3 tundi.
1 inimene.
Mai-august on pimeõhtusöök suvepuhkusel.
Vajalik eelnev broneerimine! . Õhtusööke korraldatakse kindlatel kuupäevadel nädala sees 1 või 2 korda kuus miinimum osalejate täitumisel (v.a mai-august ja detsember). Üritusel palutakse välja lülitada mobiiltelefonid ja muud valgust tekitavad esemed.
Üritus ei toimu suvel (mai-august) ja detsembris.
Aadress
Silmaringi avardav ja meeleolukas hoopis uutmoodi kogemus!
Järele proovitud!
Kas Sina kardad pimedat?
Mina ei karda aga üllatusi jagus siiski ning kauemakski veel! Huvitav oli, kuidas nägemise puudumisel hakkasid teised meeled tööle täistuuridel. Sotsiaalsed hirmud kadusid, ruumitaju muutus täielikult, toidu maitse ja selle kogus tundus teistsugune. Nüüd alles mõistan, mida tähendab, et "Inimene sööb põhiliselt silmadega".
Einestamisest veel suurem elamus oli see õdus õhkkond, kus kõike võis küsida. Kas Sina juba tead, kuidas vaegnägijate juhtkoeri koolitatakse või milline Eesti ostukeskus on kõige vaegnägija sõbralikum?
Miks seda elamust kogeda?
• huvitav kogemus nii noortele kui vanadele
• õdus õhkkond, suurepärane toit, hea teenindus
• uued teadmised