Walk On The Edge Tallinna Teletornis: tõeline väljakutse adrenaliinijanustele

Noorena meeldis mulle väga kõrgus: küll ma ronisin redelitel, puudel, katustel… Kuni ühe pärastlõunani, kui ma parasjagu oksa peal tammetõrusid korjates sealt alla prantsatasin. Minu esimene kips – keset SUVE oli minu jaoks maailmalõpp. Eks see oligi täielik ime, et ma olin tõsisematest vigastustest senimaani hoidunud. Kuna midagi juhtunud ei olnud, ei osanud ma seda ka karta. Pärast seda intsidenti olen nautinud neid põnevusi, mis toimuvad ikka maa peal.

download

Kingitus.ee-s tööl olles olen oma kõrgusekartuse nii mõnelgi korral proovile pannud. Nii ka seekord, kui seadsin sammud Teletorni, et alustada nendega läbirääkimisi koostööteemadel. Ei aimanudki, et Tallinna Teletorni müügijuht Siim Saat naeratades mind Servakõnnile saadab. „Eks kõik tuleb ju ise ära proovida,“ ütles ta. Mitte jätmaks endast pehmo muljet, vastasin sellele kiirelt, et OLEN temaga 100% NÕUS. Oma kõrgusekartusest ei lausunud ma sõnagi.

 

Walk On The Edge ehk Servakõnd toimub teletorni 22. korruse vaateplatvormi katuse serval. 175 meetri kõrgusel (hullumaja!) saab täisringi ümber torni käia ning nautida võrratut vaadet. Allpool laiuvad metsad, taamal Tallinna vanalinn ning Läänemeri oma majesteetlikus hiilguses. Kusjuures see elamus sobib tõesti kõigile: ka neile kes kõrgustesse vabatahtlikult ei roni. Servakõnnil saad ennast testida täpselt oma taluvuse ja julguse piirides. Kas kõlgutad jalgu üle ääre või otsustad siiski päris äärest turvalisse kaugusesse jääda? Sinu valik! Mina seekord jalgu üle ääre ei julgenud panna. Ütleme nii, et next time for sure!

Servakõnni piletiga saad ka teletornis niisama ringi vaadata: nautida võrratut vaadet läbi multimeedia ekraanide, zoomides nagu binokliga erinevatesse kohtadesse ning lõunastada Tallinna parima vaatega restoran-kohvikus. Mina soovitan kindlasti: https://www.kingitus.ee/kingitus/ruutmeetridessert-teletorn-brasserie

Tegevust nii väikestele kui suurtele!

 

NB! Oma kaamerat ei saa turvalisuse huvides kaasa võtta kuid instruktor teeb Sinust niipalju pilte kui tahad. Kõige parem on see, et piltide tegemine on tasuta ja need saad ülimugavalt pärast tasuta oma e-mailile saata ja sõpradega jagada.

 

Suured-suured tänud Tallinna Teletornile ja Siim Saat’ile. Super!

 

Comments

comments