Milline kingitus teeb südamele sooja?

kingitusperele

Varsti on jõulud ukse ees ja kõik vaevavad juba praegu pead, mida pereliikmetele kinkida. Kõik oleme saanud kingitusi, millega pole midagi peale hakata ja jäävad kappi seisma. Samas ei raatsi ka kingitud asju ära visata. Miks vaevata enda pead ja raisata raha materiaalsetele asjadele, kui on võimalus kinkida elamusi, kust ise osa võtta? Kinkides üksteisele vahvaid elamusi, annad põhjust kokku saada ka peale jõule ja veeta aega koos lähedastega. Tänapäeva elutempo on kiire ning see kõik paneb põntsu suhetele lähedaste inimestega. Hea lahendus rutiini peletamiseks on kaaslasega või perega koos lõbusalt ja põnevalt aega veeta.

 

Asjade koos tegemine toob alati rõõmu. Miks mitte veeta üks tore päev perega põnevas põgenemistoas, kus saab proovile panna üksteise usalduse ja koostöövõime või hoopiski proovida ära üheskoos võistelda kardirajal? Võib-olla tuletada meelde uisusammud? Samuti on haarav lasermäng täis mängulusti ja sobib lastele kui ka täiskasvanutele, kes on oma lapselikkuse tahaplaanile unustanud. Kui tundub, et need tegevused ei ole päris sobilikud võib selle asemel üldse lõõgastuda spaas või nautida veemõnusid veekeskuses. Kui peres on ajaloohuvilisi, siis neile on palju põnevaid ja interaktiivseid muuseumeid, kus terve pere midagi uut põnevat teada või teha saab.

 

Tihtipeale on kodune perepilt ilma isa või emata, sest emb-kumb teeb pilti. Sel juhul oleks vahva kogemus lasta peret pildistada professionaalsel fotograafil. Kuigi fotograaf oskab inimesi juhendada ja kvaliteetselt hetki pildile püüda, siis pere fotosessioon on siiski koostöö.

 

Eestis on nii palju toredaid võimalusi, kuidas teha jõulukingitusest aasta meeldivaim elamus, äge sündmus. Perekond – see on meie kõige suurim väärtus ja elamused on need, mis jäävad meelde igavesti. Koos veedetud aeg lähedastega on kvaliteetaeg, mida nautida!

 

Kingitus.ee on kokku kogunud parimad elamused, mida saab teha koos perekonnaga,
kallimaga või sõpradega https://www.kingitus.ee/kingitused-kategoorias/kingitused- perele.

 

Comments

comments