Eestis valmistatakse väga erinevaid värskelt pressitud mahlast kääritatud jooke: viinamarjaveini, puuvilja- ja marjaveini ning siidreid. Tootja võib mahla kääritamise teha täiesti looduslikul ja loomulikul moel või jooki manipuleerida kõikvõimalike lisanditega. Hea lõhnade ja maitsete tundja tajub ära nii mahlale liigselt lisatud vee kui ka võimalikud maitseained. Milline peab olema hea Eesti veini lõhn ja maitse? Kust läheb hea maitse piir? Kas kvaliteedihüpe, mida kõik ootame, on saabumas või siiski mitte?
Tallinn, Tartu
Riietusele nõuded puuduvad.
2,5 tundi.
1 inimene.
Aastaringselt.
Vanusepiirang veiniõhtule on 18 eluaastat. NB! Veinikoolitused toimuvad kindlatel kuupäevadel. Veiniõhtuid ei toimu juuni-juuli.